FYSIOTHERAPIE BEHANDELINGEN

Verschillende behandelingen

U kunt terecht voor:
- sportrevalidatie
- (sport)massage
- triggerpoint therapie
- hersteltraining bij blessures
- medical taping
- preventie (van klachten/verzuim)
- lifestyle coaching

Werkwijze:
Na uw aanmelding voeren we een uitgebreide intake uit. De intake bestaat uit een anamnese, lichamelijk onderzoek en bespreken van het behandelplan. Elk mens is immers anders en hetzelfde geldt voor uw lichaam.
Hierna wordt er een verklaring gegeven voor uw klachten inclusief de behandelaccenten. Dit bundelen we in een op maat gemaakt behandelplan.
Dit behandelplan is belangrijk omdat het richting geeft aan de behandeling en het uiteindelijke doel waar we naar toe werken.

De behandeling kan bestaan uit: manuele mobilisatietechnieken, rektechnieken, massage/fricties, medical taping, triggerpoint behandeling en oefentherapie.

Hoe gaan we dit bereiken?
Het is van belang dat u als cliënt een proactieve rol aanneemt. Om tot succesvol herstel te komen is in veel gevallen alleen therapie niet voldoende. Daarom zal u ook tips/handvaten aangedragen krijgen hoe u de klachten op een gezonde manier kunt beïnvloeden.
Dit is een essentieel onderdeel in de samenwerkingsrelatie tussen therapeut - cliënt om positieve effecten te bereiken en versterken.
Oftewel: we gaan het samen doen!

Aanvullende diensten:
Mocht er aanleiding toe zijn dan is advisering op leefstijl/voedingsgebied een onderdeel van de behandeling. Dit wordt integraal meegenomen als onderdeel van een gezonder en bewuster leven.
Be the change of your own life!