TEAM


Charief Kempen

BIG: 19911912604

Ik ben Charief Kempen, sinds 2016 gestart met Fysio2gether.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. In particuliere praktijken en revalidatiecentra heb ik veel ervaring opgedaan. Onlangs heb ik besloten om het roer om te gooien en voor mijzelf te beginnen.

Het was tijd voor iets nieuws! Vanuit mijn nieuwsgierige en pragmatische kijk is mijn 'zorg op maat' aanpak ontstaan. Mijn voldoening haal ik uit het feit dat ik kwalitatief goede dienstverlening bied, waarbij zowel cliënt als therapeut tevreden is.

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!

Quincy Poortvliet

BIG: 39920510104

Mijn naam is Quincy Poortvliet en werk als algemeen fysiotherapeut. Ik heb mijn studie fysiotherapie afgerond in 2015 op de Hogeschool Avans in Breda. Daarnaast heb ik de cursus dry needling gevolgd bij Uplands Physiotherapy in Domburg.

Mijn nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam is eigenlijk al op vroege leeftijd ontstaan, dit komt vooral voort uit mijn enthousiasme voor en in vrijwel alle denkbare sporten. Deze nieuwsgierigheid is eigenlijk altijd gebleven, wat mij uiteindelijk heeft doen kiezen voor de opleiding fysiotherapie. Ik ben zelf fanatiek voetballer waardoor ik als sporter een goed inlevingsvermogen heb ontwikkeld in het omgaan met klachten aan het bewegingsapparaat. Graag werk ik samen met u naar een realistisch en door u geformuleerd behandeldoel.

Ik kijk er naar uit om u te ontvangen in de praktijk van Fysio2gether!